EKCP-KP-1-2021/1-000473

A támogatás megerősítette tanulóink keresztényi hitét, valamint a katolikus lelki közösséghez való tartozást.  Minden program a Teremtő által létrehozott emberi közösségek együvé tartozását szorosabbá tette.

A NEK –en való részvétel egy életre szóló élményt jelentett a gyerekeknek, ahol megvallották hitüket és megerősítetté Istennek tett fogadalmat.

A budapesti utat 2021.09.05-én a májusi templomi első áldozás előzte meg, a gyermekeket felkészítettük a szertartásra, valamint a világméretű rendezvényen való biztonsági előírásokat is ismertettük.

A Gyöngyösi Állatkerti esemény teremtésvédelmi program fontos eleme, mely tudatosította a gyerekekben hogy minden élőlény tökéletes és a Föld fontos eleme. A program 2021.10.04-én valósult meg.

Az állatkerti látogatáson azok a tanulók vehettek részt, akik az intézmény teremtésvédelmi rajzpályázaton színvonalasan teljesítettek és a közösségi életben is aktívan részt vettek. A kirándulás fontos eleme volt a Naphimnusz Park meglátogatása és a mátrai természeti szépségek megtekintése.